Het is ook mogelijk om bij mij als duo een verkorte privé cursus te boeken om te leren masseren! Leuk voor iedereen die meer handvatten wil hebben om zelf te masseren, als een ontspannen uitje of verrassingsactiviteit voor een ander. Alles wordt verzorgd, dus mensen hoeven niets mee te nemen naar deze workshop. Beide deelnemers masseren en worden gemasseerd.

Als mensen het leuk vinden om als groepje te komen, heb ik ruimte voor 3 duo’s en elke combinatie is mogelijk: als stel, vrienden, familie, collega’s. Als je zelf wil leren masseren, maar de ander kom alleen mee om op te oefenen, dan is dat ook mogelijk. In overleg en afstemming kan veel.

Tijdens deze privecursus geef en ontvang je een massage van een uur. De massage die je leert gaat uit van een holistisch perspectief waarbij lichaam, geest & energie met elkaar verbonden zijn. Ik geef handvaten voor het geven van een massage die in balans is voor de gever & ontvanger, tips voor do’s & don’ts en technieken om spieren los te maken, iemand te helpen zakken in het lijf en los te laten wat niet meer nodig is. Men leert het beste door te doen & te ervaren wat fijn is en wat niet en hierin ook een eigen stijl te ontwikkelen. Na deze introductie van holistisch massage ben je instaat zelf een massage te geven aan ieder ander, dus het is ook te gebruiken om bijvoorbeeld je eigen kinderen te masseren.

Aanbod komt het masseren van:

  • hoofd
  • nek & rug
  • gezicht
  • buik
  • armen
  • benen
  • voeten

De massages zijn niet intiem, de onderbroek blijft aan, dames krijgen even de ruimte om zelf om te kleden en daarmee geef ik ook tips mee om veilig, professioneel en respectvol te werken met ontvangers zodat de setting fijn is voor iedereen.

Een cursus kan zowel overdag als in de avonduren geboekt worden, zowel doordeweeks als in het weekend. De kosten zijn €150,- per duo of €75,- per persoon en de duur is rond de 2,5 uur.

Voor meer informatie, vragen of opgeven ben ik te bereiken via email info@deopwaartsespiraal.nl of via 0644725655 (bellen of WhatsApp).

Vriendelijke groet,

Maria