Een cadeau geven is altijd leuk, omdat het fijn is om iemand blij te maken. Maar soms is het moeilijk om iets passends te vinden omdat mensen al zoveel hebben. Tenzij er geen specifieke wensen zijn, kan het blije gevoel van spullen maar van korte duur zijn. Het zijn vaak ervaringen die als herinnering blijven hangen. Bij het krijgen van een massage cadeaubon is het effect vaak 3-ledig: Ten eerste is het leuk dat iemand de moeite heeft genomen om je te verassen. Als gever laat je blijken dat je de ander echt ziet. Het is een erkenning van iemands inzet voor anderen, dat iemand het pittig heeft of wel eens een moment voor zichzelf heeft verdiend. Ten tweede is het een cadeau om naar uit te kijken: het gaat nog plaats vinden. Iets fijns voor jezelf kunnen plannen is altijd leuk. Ten derde is het de ervaring van de ontspanning die voortkomt uit de massage zelf. Op het moment van de boeking realiseren mensen zich bewust dat ze in het zonnetje worden gezet.

Mogelijkheden
Een massage cadeaubon is leuk om aan een geliefde, familie of vrienden te geven. Als cadeau voor de feestdagen, verjaardagen, zomaar of als ruggensteuntje. Geven kan samen of alleen. Anoniem opsturen is ook leuk! De bon kan kostenloos naar ieder gewenst adres worden opgestuurd of worden opgehaald in de praktijk als ik werk.

Ook leuk om als familieverrassing te doen! Met de strippenkaart die voor het hele gezin geldig is, is dan een aantrekkelijke mogelijkheid. Kinderen genieten namelijk ook erg van massages en bij massage Praktijk de Opwaartse Spiraal bied ik ook kindermassages/ouder&kind massages aan.

Ten slote is het is ook een originele en fiscaal aantrekkelijke manier om de werknemers te verrassen met een massage cadeaubon en waardering te laten blijken voor hun inzet. Het gebeurd ook dat collega’s samen geld inzamelen om een cadeaubon te geven voor een speciale gelegenheid of afscheid.

Elke massage kan ook naar behoefte aangepast worden, bijvoorbeeld alleen de rug 30 minuten lang, als dat de behoefte is. Vooraf kan dit in afstemming aangegeven worden. Ook een combinatie met bijvoorbeeld Hot Stone massage behoort o de mogelijkheden. Een massage cadeaubon kan ook gebruik worden voor een duo massage naar keuze.

De verschillende mogelijkheden:
Cadeaubon 1: 30 Minuten Massage, kosten €37,50

  • Massage achterzijde lichaam
  • Nadruk op nek & rug

Cadeaubon 2: 45 Minuten Massage, kosten € 47,50

  • langere massage achterzijde lichaam of verkorte volledige lichaamsmassage
  • Nadruk op nek en rug

Cadeaubon 3: 60 Minuten Massage, kosten € 60,-

  • Volledige lichaamsmassage
  • Nadruk op nek en rug

Cadeaubon 4: 90 Minuten Massage € 80,-massage Veenendaal

  • Uitgebreide, volledige lichaamsmassage
  • Nadruk op hoofd, nek, rug en voeten

Cadeaubon 5: 120 Minuten Massage € 110,-

  • Zeer uitgebreide volledige lichaamsmassage
  • Nadruk op hoofd, nek, rug en voeten