De tarieven voor losse massages, duo-massages en strippenkaarten (4 massages betaald, 5e is gratis).

Aantal minuten:per massage:Strippenkaart (4 betalen, 5e gratis):
30 min.€ 37,50€ 150,-
2 x 30 min.€ 60,- 
45 min.€ 47,50€ 190,-
2 x 45 min.€ 80,- 
60 min.€ 60,-€ 240,-
2 x 60 min.€ 110,- 
90 min.€ 80,-€ 320,-
120 min.€ 110,-€ 440,-

 

 

Betalingen:

Betalingen op verschillende manieren worden gedaan. Er kan ter plekke na afloop van de massage worden betaald via:

tarieven
  • een betaalverzoekje per WhatsApp of email,
  • het scannen van een QR-code,
  • een contante betaling mits deze gepast is.

 

Andere mogelijkheden:

Het is ook mogelijk om via de shop een bestelling te doen en deze te betalen met iDeal of kreditcard.

Uiteraard kan de betaling eveneens geregeld worden door mij te WhatsAppen of te mailen (0644725655 & info@deopwaartsespiraal.nl),  bijvoorbeeld voor een bestelling, waarbij ik een betaaldverzoekje kan versturen. Ten slotte is langskomen voor uw aankoop in afstemming uiteraard ook een optie.

Links met meer informatie over de mogelijkheden (dmv een klik): 

Indien gewenst ontvangt u uw bestelling kosteloos thuis via de post of u kunt het laten verzenden naar een ander adres naar keuze. Op deze manier kunt u een ander ook op afstand verwennen. Meer informatie is te vinden in de shop of u kunt mij bellen, appen of mailen . Maakt u zelf liever een verrassing als kado die symbool staat voor een massage of ontvangt u graag een download dan is dit (in overleg) ook mogelijk.

Annuleren:

In mijn werk ga ik uit van wederzijds respect: mocht u onverhoopt verhindert zijn, dan stel ik het zeer op prijs als u dat zo snel mogelijk laat weten. Dan stelt u mij in de gelegenheid andere afspraken te boeken. Indien gewenst kunt u natuurlijk uw afspraak verzetten.  Mocht er onverhoopt aan mijn zijde een calamiteit optreden waardoor ik de afspraak op de afgesproken dag moet afzeggen/verzetten, dan ontvangt u 10% korting op de volgende afspraak.

Let op: In verband met Corona is het momenteel wederzijds op elk moment annuleren van een afspraak ivm klachten, ziekte of afwachting op een test voor beide partijen volkomen kosteloos. Gezondheid en veiligheid gaat uiteraard voor.