Tarieven

T Tarievenarieven van massage Praktijk de Opwaartse Spiraal zijn terug te vinden door te klikken in het onderstaande keuzemenu. Betalingen van kadobonnen, strippenkaarten of losse massages kan direct via ideal. U ontvangt uw bestelling dan thuis via de post of u kunt het laten verzenden naar een ander adres naar keuze. Op deze manier kunt u een ander ook op afstand verwennen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen voor uw aankoop of te betalen op het moment van uw afspraak. Dit kan contant of met overschrijving (bijv “tikkie”).

In mijn werk ga ik uit van wederzijds respect: mocht u onverhoopt verhindert zijn, dan stel ik het zeer op prijs als u dat zo snel mogelijk laat weten. Dan stelt u mij in de gelegenheid andere afspraken te boeken. Indien gewenst kunt u natuurlijk uw afspraak verzetten.  Mocht er onverhoopt aan mijn zijde een calamiteit optreden waardoor ik de afspraak moet afzeggen/verzetten, dan ontvangt u 10% korting op de volgende afspraak.

Hieronder vindt u meer informatie over de diverse mogelijkheden. En deze link brengt u direct naar het overzicht van de verschillende tarieven.

Strippenkaarten
Tarief per massage
Kadobon
Ouder&Kind of duo-massage