Duo massage Utrechtse Heuvelrug

duo massage

Duo massage Utrechtse Heuvelrug

Voor een ontspannende duo massage in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug kunt u terecht bij massage Praktijk de Opwaartse Spiraal. Een duo massage is een behandeling voor 2! U kunt samen met uw partner, familielid of vriend(in) komen genieten van massages naar keuze. Ik masseer ook ouders en hun kind (je) (alle leeftijden) voor een aangepaste prijs. Daarover vindt u op mijn website meer informatie.

 

Praktijk in Driebergen
.
Samen komen kan gezellig zijn en is bijvoorbeeld goed te combineren met een leuk dagje genieten. Het kan ook heel prettig zijn om allebei weer even op te laden waarbij er voor allebei wordt gezorgd, zonder dat je even voor elkaar hoeft te zorgen. De keuze is aan u wie als eerste wordt gemasseerd en tijdens het “wachten” krijgt u een drankje op de bank en zijn er bijvoorbeeld tijdschriften om lekker te ontspannen. U kunt verschillende massages of tijdsduren met elkaar combineren.

 

Bij u thuis
Wilt u liever een duo massage aan huis in de regio Utrechtse Heuvelrug? Dat kan! Voor een meerprijs van 50 euro kom ik naar u toe. Fijn als afsluiting van de dag/week bijvoorbeeld en ook leuk als verassing voor uw partner. Wilt u meer weten? Neem gerust contact op!

 

Wel gezelschap, geen duo behandeling?
Ook als u een enkele massage boekt kunt u iemand meenemen (max 3 personen). Kinderen zijn altijd welkom om mee te komen. Er is bijvoorbeeld speelgoed in de ruimte aanwezig en het terrein om het gebouw leent zich voor wandelen en buitenspelen onder toezicht. Zo kan het bijvoorbeeld fijn zijn om toch even lekker gemasseerd te worden, maar in de buurt van je baby te zijn ivm voedingen. Of voelt het fijner om een vertrouwde dierbare mee te nemen als het de eerste massage ooit is of er juist nare ervaringen zijn met andere massages in het verleden. Het kan allemaal en het is allemaal bespreekbaar.