ouder en kindmassage

V oor ouders en kinderen is het heel fijn om samen te ontspannen. U kunt bij mij terecht voor de Ouder en Kindmassage. Samen in een fijne omgeving bijkomen en eventueel de fysieke balans herstellen. Geschikt voor alle leeftijden.

Bij een ouder en kindmassage mogen jullie zelf kiezen wie het eerst gemasseerd wil worden. Uw kind(je) krijgt een massage van een half uur op de tafel. Ik ga vooruit uit van wat het kind(je) zelf prettig vindt en de ervaring leert dat kinderen het heerlijk vinden om zich zo te ontspannen. U kunt meekijken of ondertussen genieten van een kopje thee of koffie en iets te lezen. Daarna wordt u zelf naar keuze 30 of 60 gemasseerd, terwijl uw kind(je) in dezelfde ruimte speelt (er is leeftijdsadequaat speelgoed aanwezig), leest of slaapt. Als jullie de voorkeur hebben om de volgorde om te draaien kan dat ook. Een korte pauze tussendoor voor een door uzelf verzorgde (baby)voeding is altijd mogelijk. Op deze manier gaan door de ouder en kindmassage samen weer ontspannen naar huis. Vind u het fijn om met meer mensen te komen? Dat kan!

ouder en kindmassageDe kindermassage is geschikt voor alle leeftijden en wordt door kinderen als erg prettig ervaren. Mijn eigen kinderen vragen er dagelijks om. Het maakt kinderen bewust van hun lichaam, op een aangename en leuke manier (het kan gecombineerd worden met het vertellen van een verhaal). Het brengt kinderen tot rust en helpt ook bij hen afvalstoffen af te voeren en stress weg te nemen. Het helpt ook om het gaan slapen te vergemakkelijken. Het is ook mogelijk om een korte privé-cursus te volgen op een passend moment zodat u kunt leren uw kind thuis te masseren.