B ij de Holistische ontspanningsmassage staat even tot jezelf komen centraal. De massage is gericht op het vergrotHolistische ontspanningsmassageen van het complete welzijn. Door het lichaam los te masseren verdwijnen spanningen, worden spieren weer soepel en kom de geest tot rust. Dit kan in stilte, maar ook samen met een goed gesprek. Tijdens de massage is er extra aandacht voor eventuele klachten (vaak gaat het om nek- en rugklachten). Natuurlijk is ieder mens anders, maar in zijn algemeenheid hebben mensen vaak last van gespannen schouders en pijn in de onderrug. Dit kan doorwerken waardoor hoofdpijn of andere klachten ontstaan. Veel mensen combineren behandelingen bij de fysiotherapeut met extra massage ter ondersteuning. In tegenstelling tot noodzakelijke behandelingen, ervaart men bij een Holistische ontspanningsmassage geen pijn en wordt er aandacht besteed aan een comfortabele en rustgevende ambiance. Indien gewenst is er ook extra aandacht voor de verbinding tussen lijf-gevoelens-gedachten: in ons dagelijks leven gaan we allemaal soms door processen heen die hun weerslag hebben op ons lijf, wat kan leiden tot extra spanning en fysieke klachten. Door ruimte te bieden voor alles wat er even is of om daar van bij te komen, kan de massage op meerdere lagen doorwerken. Het is een beproefde manier om stress los te laten, die bijdraagt aan een goede gezondheid. Mensen verlaten weer ontspannen en opgeladen de praktijk.

Verschillende massages:
30 Minuten
60 Minuten
90 Minuten

nek-schoudermassageHet is ook mogelijk om samen te komen voor een massage. Als gezelschap of om beide te genieten. In de praktijkruimte staat een bank en kunt u ontspannen met een drankje en tijdschriften. Kijk bij tarieven voor de aantrekkelijke prijs van deze duo-behandeling.

(Let op: Ik geef alleen professionele & nette massages. Heren zijn net als dames & kinderen zeker van harte welkom, maar heren die meer willen adviseer ik verder te zoeken. Bij ongewenste intimiteiten zal er aangifte worden gedaan.)