Massage

massagege E en massage is een ideale manier om fysiek in balans te komen, de dagelijkse spanningen en verplichtingen van je af te laten glijden en een ontspannen moment voor jezelf te creëren.

Lichamelijke stress die voortkomt uit een drukke periode of samenhangt met een psychologische moeilijke periode kan verlicht of weggenomen. Daarnaast kan een dergelijke  behandeling de lichamelijke doorbloeding en de spijsvertering verbeteren. In het Westen zijn we erg gericht op het behandelen van ziektes, terwijl wellness er op gericht is om de gezondheid in stand te houden: het wel bekende “beter voorkomen dan genezen”. We hebben allemaal diverse ballen in de lucht te houden, waar niets mis mee is, maar het is fijn om te zorgen dat er een balans is tussen geven en krijgen. Vanuit dat perspectief is het krijgen van een massage  een vorm van lichamelijk onderhoud. Zelf zie ik het ook graag als een cadeau: even niets hoeven, verzorgt worden en bijkomen.

Geniet daarom van de rustgevende sfeer en de weldaad waarbij u keuze heeft uit diverse mogelijkheden. U kunt bij mij onder andere terecht voor:

Holistische ontspanningsmassage
Hot Stone Massage
Voetreflexzone Massage
Ouder & kindmassage

Massage Cadeau

Cadeaubonnen & strippenkaarten
kadobon massage

Een massage is fijn om te krijgen én om weg te geven! In de webshop kunt u diverse cadeaubonnen bestellen. Deze kunnen we naar uw huis sturen of direct naar een ander met een persoonlijke boodschap van de gever(s).

Daarnaast zijn er strippenkaarten om aan uzelf of aan een ander cadeau te schenken. Bij een strippenkaart betaald u 4 massages en krijgt u de 5e behandeling gratis. De strippenkaart is, indien gewenst, geldig voor het hele gezin/te delen binnen een relatie.

Overige massages

Diverse mogelijkheden
  • Combi-massage: Als u wilt kunnen in één behandeling verschillende technieken worden gecombineerd.
  • Duo-massage: Kom samen met uw partner, vriend(in) of familielid. Terwijl de een wordt gemasseerd, kan de ander heerlijk ontspannen op de bank met een tijdschrift onder het genot van een drankje.
  • Kinderen welkom: Naast Ouder & Kindmassage kan uw kind ook alleen meekomen om in dezelfde ruimte lekker te spelen of te slapen tijdens de behandeling. Zo heeft u indien gewenst geen oppas nodig.
  • Verkorte privécursus baby/kindermassage: Wilt u zelf uw kind(je) leren masseren voor thuis? Dan kunt u bij mij terecht voor een verkorte privé-cursus holistische babymassage.

Let op: Om misverstanden te voorkomen: Mijn massages zijn alleen professioneel & net. Heren zijn net als vrouwen en kinderen van harte welkom in mijn praktijk! Maar de heren die meer willen, dienen verder te zoeken. Bij ongewenste intimiteiten zal er aangifte worden gedaan.

Driebergen

Een rustgevende omgeving
Driebergen, bos

(c) VVV Driebergen

Mijn praktijk is gevestigd in Driebergen. Deze bosrijke omgeving is ideaal om te ontspannen. Na een massage kunt u bijvoorbeeld genieten van een wandeling door bossen of lekker winkelen in het gezellige stadscentrum. Op de website van de VVV kunt lezen wat er zowel te doen is in de omgeving.