Massage

E en massage is een ideale manier om  zelf weer in balans te komen, de dagelijkse verplichtingen van je af te laten glijden en een ontspannen moment voor jezelf te creëren.

Bij lichamelijke stress door een drukke periode of  moeilijke periode, kan worden verlicht worden door een massages. Ook verbeterd een massage de lichamelijke doorbloeding en de spijsvertering. In het Westen zijn we erg gericht op het behandelen van ziektes, terwijl wellness er op gericht is om de gezondheid in stand te houden: het wel bekende “beter voorkomen dan genezen”. We hebben allemaal diverse ballen in de lucht te houden, waar niets mis mee is, maar het is fijn om te zorgen dat er een balans is tussen geven en ontvangen. Vanuit dat perspectief is  een massage  een vorm van lichamelijk onderhoud. Zelf zie ik het ook graag als een cadeau om vooral even te mogen ontvangen: even niets hoeven, verzorgt worden en bijkomen.

Geniet daarom van de rustgevende sfeer en de weldaad waarbij u keuze heeft uit diverse mogelijkheden. U kunt bij mij onder andere terecht voor:

Holistische ontspanningsmassage
Hot Stone Massage
Voetreflexzone Massage
Ouder & kindmassage

Massage Cadeau

Cadeaubonnen & strippenkaarten

cadeaubon massage

Een massage is fijn om te krijgen én om weg te geven! Cadeaubonnen kunt u het beste direct bij mij bestellen door te bellen, via whatsapp of per mail. Na afstemming gaat de bon dan op de bus naar het adres naar keuze, met een persoonlijke boodschap en betalen kan met een betaalverzoekje dat ik dan stuur.  De bon kan naar uw huis (om zelf te kunnen geven) of direct naar de ander met een persoonlijke boodschap van de gever(s) kosteloos worden verzonden.

Daarnaast zijn er strippenkaarten om aan uzelf of aan een ander cadeau te schenken. Bij een strippenkaart betaald u 4 massages en krijgt u de 5e behandeling gratis. De strippenkaart is, indien gewenst, geldig voor het hele gezin/te delen binnen een relatie. Een behandeling kado doen van de kaart aan een derde mag ook.

Overige massages

Diverse mogelijkheden
  • Combi-massage: Als u wilt kunnen in één behandeling verschillende technieken worden gecombineerd.
  • Duo-massage: Kom samen met uw partner, vriend(in) of familielid. Terwijl de een wordt gemasseerd, kan de ander heerlijk ontspannen op de bank met een tijdschrift onder het genot van een drankje.
  • Kinderen welkom: Naast Ouder & Kindmassage kan uw kind ook alleen meekomen om in dezelfde ruimte lekker te spelen of te slapen tijdens de behandeling. Zo heeft u indien gewenst geen oppas nodig.
  • Verkorte privécursus baby/kindermassage: Wilt u zelf uw kind(je) leren masseren voor thuis? Dan kunt u bij mij terecht voor een verkorte privé-cursus holistische babymassage.

Let op: Om misverstanden te voorkomen: Mijn massages zijn alleen professioneel & net. Heren zijn net als vrouwen en kinderen van harte welkom in mijn praktijk! Maar de heren die meer willen, dienen verder te zoeken. Bij ongewenste intimiteiten zal er aangifte worden gedaan.

Veenendaal

Een veelzijdige omgeving

massage Veenendaal

Mijn praktijk is gevestigd in Veenendaal. Deze bosrijke omgeving is gecombineerd met een gezellig stadsgedeelte en centraal gelegen met een prima bereik. Na een massage kunt u bijvoorbeeld genieten van een wandeling door bossen, winkelen in het centrum of in de buurt iets gaan drinken/hapje te gaan eten in het gezellige stadscentrum. Op de website van de VVV kunt lezen wat er zowel te doen is in de omgeving.