Welkom bij mijn massagepraktijk de Opwaartse Spiraal in Veenendaal. Inmiddels masseer ik nu een kleine 2 decennia en dat heb ik op verschillende plekken gedaan, steeds vanuit mijn eigen praktijk, maar sinds 2020 ben ik naar Veenendaal verhuisd. Vervolgens heb ik mijn praktijk aan huis voor oa massages in Veenendaal geopend in de nazomer van 2020. Dat bevalt mij erg goed en naast de mensen die mij al kenden, ontmoet ik ook hier weer nieuwe mensen en dat is altijd inspirerend! Iedereen heeft een unieke manier van zijn, een uniek verhaal en komt om een eigen reden naar de praktijk. De gemene deler is natuurlijk ontspanning, maar de diversiteit maakt mijn werk boeiend.

Zelf werk ik met alle leeftijden. Dat betekent dat ik naast volwassenen ook massages aanbied voor zwangere dames, privécursussen voor babymassage (zelf met een groepje komen behoort ook tot de mogelijkheden) en ouder&kind massages geef (waarbij beide gemasseerd worden). Kinderen al jong in aanraking brengen met massage helpt ze vertrouwt te zijn met hun lijf, te ontspannen en dat het ook gewoon leuk en gezellig kan zijn. Als de eerste spanning van het onbekende is afgevallen, vinden kinderen het heerlijk en ouders zijn er ook altijd blij mee om even te kunnen ontspannen. En mocht een volwassene een massage willen, maar geen oppas hebben, dan kan een kind(je) ook gewoon meekomen om bijvoorbeeld in de ruimte te spelen (er is volop speelgoed aanwezig) of te lezen. Oftewel er kan van alles.

Maar de meeste boekingen worden gedaan voor en door volwassenen zelf en dat kan zijn voor massages voor zichzelf, in de vorm van een duo-massage of door middel van een kadobon naar keuze. Op de website is meer informatie te vinden wat daarin mogelijk is. De duur van de massage is altijd een persoonlijke keuze en ook daarin is veel mogelijk: 30, 45, 60, 90 of 120 minuten. Ik heb ook strippenkaarten in de aanbieding: daarbij betaald men voor 4 massages naar keuze en de 5e massage is gratis.

Aansluitend is het ook mogelijk om een privécursus “leren masseren” te boeken waarbij ik duo’s leer elkaar in balans een ontspannen massage te geven van een uur in een setting die ontspannen, veilig en professioneel is. En originele wensen mogen altijd voorgelegd worden, zoals bijvoorbeeld massage als kraamkado (een massage aan huis of op locatie is mogelijk voor dames en of dames & hun partner) of als onderdeel van een vrijgezellenfeestje.

Mijn praktijk is gevestigd in de aanbouw van het hoekhuis Gortstraat 49/Rozenstraat. Voor mensen die met de auto komen is het aan te raden om voor onze 3 witte garagedeuren te parkeren (rechts van onze buren, Rozenstraat 2). Fietsen kunnen gewoon in de tuin geplaatst worden. De ingang voor de tuin zit in de houtenschutting die de zijtuin omsluit, met het bordje 49 erop. Als men die deur opent, is de praktijk al direct te zien met de schuifpui als ingang.

locatie Praktijk de Opwaartse Spiraal

Voor vragen, meer informatie en boekingen ben ik makkelijk te bereiken via whatapp, sms, email of een telefoontje (0644725655 of info@deopwaartsespiraal.nl) Ik reageer altijd zo snel mogelijk, maar als ik niet binnen 2 dagen heb gereageerd is er iets verkeerd gegaan. Probeer het dan gerust nog een keer.

Verder geef ik alleen professionele massages op basis van respect en veiligheid voor beide partijen. De onderbroek blijft altijd aan. Heren die meer zoeken, raad ik aan verder te zoeken.

Afspraken kunnen zowel overdag als in de avonduren gemaakt worden en bij uitzondering in het weekend. Waar mogelijk beweeg ik op korte termijn mee. Sommige mensen maken steeds een nieuwe afspraak, anderen nemen contact op naar behoefte. Het belangrijkste is dat mensen doen wat goed voelt en ze weer ontspannen naar huis gaan. Meer informatie zoals reviews, tarieven en soorten massages zijn op de website te vinden.

Hartelijke groet,

Maria