Voor een heerlijke en deskundige massage in de regio Utrecht kunt u terecht bij massage praktijk de Opwaartse Spiraal. U vind de praktijk in het  centaal en bosrijk gelegen Veenendaal, welke goed is te bereiken met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Er is gratis prakeergelegenheid op eigen terrein. Maar u kunt als bedrijf of bijvoorbeeld voor een (vrijgezellen)feestje ook een groepsmassage boeken bij u op locatie.

Zoekt u een ontspannende massage regio Utrecht en heeft u behoefte aan een moment voor uzelf, zodat u bij kunt komen en weer kunt opladen? Dan bent u bij mij van harte welkom. In mijn werk als masseuse vind ik deskundigheid, vertrouwen en persoonlijk contact heel belangrijk. Een massage moet een cadeautje zijn, waarbij alles even losgelaten mag worden en genieten de prioriteit heeft. Mijn praktijkkamer is met zorg ingericht en ik vind het belangrijk dat het voor de mensen prettig en warm is om zo helemaal te kunnen ontspannen. Het is altijd fijn om te zien dat de mensen weer tevreden en ontspannen de tafel verlaten.

Vanaf 2004 heb ik op meerdere locaties mijn eigen praktijk gehad en dus  in regio Utrecht gemasseerd, namelijk in de Bilt, Houten, Leusden, Driebergen en sinds de zomer van 2020 in Veenendaal. Mensen komen via verschillende wegen bij mij terecht: via internet, hun netwerk, promotie of via een cadeaubon. Ik vind werk met plezier met alle leeftijden, mannen & vrouwen. Meer informatie kunt u vinden op mijn website en als u mij op facebook volgt blijft u op de hoogte van nieuws en eventuele kortingen.

"Net een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Maria… Daar neemt ze echt alle tijd voor ~ en die liefdevolle rust die voel je in de massage en nog heel lang daarna… Een echte aanrader!"
- A.C. Venemans

Om misverstanden te voorkomen: ik geef géén erotische massages.

Write a comment