Mijn ervaring is dat mensen heel blij zijn met het krijgen van een massage cadeaubon! Mensen krijgen even een heerlijk ontspannend moment voor zichzelf cadeau, wat vaak een welkome onderbreking is in drukke en soms stressvolle tijden.

Voordelen
Een cadeau geven is altijd leuk, omdat het fijn is om iemand blij te maken. Maar soms is het moeilijk om iets passends te vinden omdat mensen al zoveel hebben. Tenzij er geen specifieke wensen zijn, kan het blije gevoel van spullen maar van korte duur zijn. Het zijn vaak ervaringen die als herinnering blijven hangen. Bij het krijgen van een massage cadeaubon is het effect vaak 3-ledig: Ten eerste is het leuk dat iemand de moeite heeft genomen om je te verassen. Als gever laat je blijken dat je de ander echt ziet. Het is een erkenning van iemands inzet voor anderen, dat iemand het pittig heeft of wel eens een moment voor zichzelf heeft verdiend. Ten tweede is het een cadeau om naar uit te kijken: het gaat nog plaats vinden. Iets fijns voor jezelf kunnen plannen is altijd leuk. Ten derde is het de ervaring van de ontspanning die voortkomt uit de massage zelf. Op het moment van de boeking realiseren mensen zich bewust dat ze in het zonnetje worden gezet.

Mogelijkheden
Een massage cadeaubon is leuk om aan een geliefde, familie of vrienden te geven. Als cadeau voor de feestdagen, verjaardagen, zomaar of als ruggensteuntje. Geven kan samen of alleen. Anoniem opsturen is ook leuk!

Ook leuk om als familieverrassing te doen! Met de strippenkaart die voor het hele gezin geldig is, is dan een aantrekkelijke mogelijkheid. Kinderen genieten namelijk ook erg van massages en bij massage Praktijk de Opwaartse Spiraal bied ik ook kindermassages/ouder&kind massages aan.

Het is ook een originele en fiscaal aantrekkelijke manier om de werknemers te verrassen met een massage cadeaubon en waardering te laten blijken voor hun inzet. De diverse cadeaubonnen bekijken? Klik hier.

Write a comment