Korte introductie

Mijn naam is Maria Sauter en ik ben gecertificeerd masseuse. Maria SauterIk werk sinds 2004 als masseuse in mijn eigen praktijk en combineer dit al jaren met coaching en fluistersessie’s als psychologe en fluisteraar. Ik heb mijn eigen praktijk gehad in De Bilt, Houten, Leusden, Driebergen en sinds de zomer van 2020 in Veenendaal. Mijn praktijk is een combinatie van massage, fluisteren & coaching. Daarover is meer informatie te vinden op mijn andere website www.uwfluisteraar.nl

Massage is altijd deel geweest van mijn leven, omdat ik zelf ben opgegroeid met een moeder als oa masseuse en ik vind het een fijne manier om in balans te blijven of te komen. Ik hou ervan om op die manier ook voor andere mensen te zorgen. Een moment van ontspanning, veiligheid en rust te creëren, waardoor iemand bij kan komen van het alledaagse leven. De verandering in de ogen als iemand de tafel verlaat vind ik mooi om te zien.

 

Achtergrond Maria Sauter

Vanaf het begin van mijn praktijk geef ik ontspanningsmassage’s waarbij ik uiteenlopende technieken zoals drukpunten, het los masseren van spieren & healing indien nodig toepas en zo een eigen stijl hebt ontwikkeld. Aanvullend haalde ik in 2002 mijn certificaat voor voetreflexzonemassage. Voeten behandelen is een hele prettige manier om de doorbloeding te stimuleren, ontspanning teweeg te brengen en het functioneren van het lichaam te verbeteren. Ten slotte ontdekte ik tijdens een saunabezoek de destijds opkomende Hot Stone massage. De warmte vind ik zelf heel prettig en zorgt ervoor dat ik de massage heel bewust ervaar. Geïnspireerd haalde ik in het najaar van 2004 mijn Hot Stone certificaat en geef ik deze behandelingen zelf ook als masseuse.

Omdat iedereen anders is en andere behoeftes heeft, ben ik graag flexibel in het geven van de behandelingen. Naast een ontspanningsmassage van een uur is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een combinatiebehandeling te boeken van 30 minuten Hot Stone en 30 minuten voetreflexzone. Heeft u zelf een idee en wilt u weten of het mogelijk is, informeer gerust. Een behandeling op maat is wel zo prettig.

Wilt u meer over mij weten? Ik ben te vinden op Facebook, & LinkedIn met (Praktijk) de Opwaartse Spiraal. Vrijblijvend contact opnemen mag natuurlijk ook altijd. Mijn massages zijn geschikt voor alle leeftijden. Bekijk ook mijn andere website www.uwfluisteraar.nl voor meer informatie over mijn fluistersessies en coaching.

 

Hartelijke groet,

Maria Sauter

 

Ervaringen van bezoekers aan de praktijk

Net een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Maria… Daar neemt ze echt alle tijd voor ~ en die liefdevolle rust die voel je in de massage en nog heel lang daarna… Een echte aanrader! – Anne Claire Venemans

Bij Maria heb ik al een aantal keer een heerlijke lichaamsmassage ondergaan. Zowel preventief om mijzelf lekker te laten verwennen en spieren los te maken als na een drukke periode als ik wat last heb van mijn nek en schouders. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij Maria. Zij is een warme persoonlijkheid. Het was alsof ik haar al jaren kende. Zij is integer, neemt de tijd en biedt een goed luisterend oor. De massagestoel is heerlijk verwarmd dus alleen erop liggen is al een genot voor een koukleum als ik en dan moet de massage nog beginnen…Maria, jouw massages komen niet alleen vanuit je handen maar ook vanuit je hart. Dat voel je en daarmee maak je het onderscheid. Bepaalde grepen zijn zo lekker dat ik er kippenvel van krijg. Ik kan het iedereen aanraden! – Christina (Leusden)

Het is een hele fijne ervaring. Echt een aanrader! (ontspanningsmassage) – Samantha (Houten)

Regelmatig kom ik naar Maria voor een ontspanningsmassage. Even helemaal bijkomen! Het lukt Maria elke keer weer om mij helemaal relaxed weg te laten gaan. Maria is kundig en heeft een warme persoonlijkheid. Je voelt je echt welkom bij haar. – Inge (Utrecht)