Hartelijk welkom op mijn contactpagina van mijn praktijk De Opwaartse Spiraal in Veenendaal. U kunt op verschillende manieren contact met mij opnemen voor meer informatie of reserveringen:

Whatsapp of bellen: 0644725655

Email: info@deopwaartsespiraal.nl

Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Bij geen gehoor, bel ik op korte termijn terug mits ik een voicemailbericht heb ontvangen. Ik reageer altijd binnen 2 dagen, gebeurt dat niet, dan is uw boodschap helaas niet doorgekomen. In dat geval verzoek ik u vriendelijk om het nogmaals, mogelijk op andere wijze nogmaals te proberen.

Hartelijke groet,

Maria Sauter

Praktijk de Opwaartse Spiraal, drs. Maria L. Sauter

 Gortstraat 49

 3905BC Veenendaal

+31 6 44725655

info@deopwaartsespiraal.nl

KvK nr. 30259458

 BTW nr.  NL001993103B65 

NL37 KNAB 0209 1777 99

(Voor navigatie is in voeren van “Rozenstraat 2, Veenendaal” het makkelijkste. Rechts van nr. 2 ziet u vervolgens 3 witte garagedeuren waarvoor u kunt parkeren, dat is eigen terrein. De ingang van de praktijk is te vinden bij de tuindeur van de zijtuin van de hoekwoning, met het bordje van mijn praktijk en nr. 49 op de deur.)

Meer info over openingstijden? Klik hier.

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met alle gegevens van de mensen waarmee ik werk. Voor een goede afstemming (die  wettelijk is vastgelegd) is iedereen die een afspraak maakt akkoord met de privacyverklaring, deze is hier te lezen. 

Om misverstanden te voorkomen:

Let op: Ik geef alleen professionele & nette massages met veel plezier aan dames en heren. (Heren die meer willen adviseer ik verder te zoeken. Bij ongewenste intimiteiten zal er aangifte worden gedaan.)

Regio Utrecht

Massage praktijk de opwaartse spiraal is uitstekend bereikbaar vanuit de hele regio Utrecht. De praktijk bevind zich op nog geen 15 minuten van: