T Tarievenarieven van massage Praktijk de Opwaartse Spiraal zijn gebaseerd op de tijdsduur van de massag(‘s), dus ook als de boeking wordt gedeeld tijdens een duo-/ouderkind massage. Betalingen van kadobonnen, strippenkaarten (4 betalen, 5e gratis) of losse massages kan direct via een betaalverzoekje die verstuurd kan worden via een whatsapp of email. U ontvangt uw bestelling dan thuis via de post of u kunt het laten verzenden naar een ander adres naar keuze. Op deze manier kunt u een ander ook op afstand verwennen. Voor meer informatie of een bestelling kunt u bellen, appen of mailen (0644725655 & info@deopwaartsespiraal.nl). Maakt u zelf liever een verrassing als kado die symbool staat voor een massage dan is dit in overleg ook mogelijk.

Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen voor uw aankoop of te betalen op het moment van uw afspraak. Dit kan dmv overschrijving, een betaalverzoekje of contant).

Tarieven:

Massage:                           1 massage:        Strippenkaart (4 betalen, 5e gratis): 

30 min.                                  37,50                  150,-

60 min.                                  60,-                     240,-

90 min.                                  80,-                     320,-

120 min.                              110,-                     440,-

2x 30 min.                             60,-

2x 45 min                              80,-

2x 60 min.                           110,-

In mijn werk ga ik uit van wederzijds respect: mocht u onverhoopt verhindert zijn, dan stel ik het zeer op prijs als u dat zo snel mogelijk laat weten. Dan stelt u mij in de gelegenheid andere afspraken te boeken. Indien gewenst kunt u natuurlijk uw afspraak verzetten.  Mocht er onverhoopt aan mijn zijde een calamiteit optreden waardoor ik de afspraak moet afzeggen/verzetten, dan ontvangt u 10% korting op de volgende afspraak.

Let op: In verband met Corona is het momenteel wederzijds op elk moment annuleren van een afspraak ivm klachten, ziekte of afwachting op een test voor beide partijen volkomen kosteloos. Gezondheid en veiligheid gaat uiteraard voor.

Strippenkaarten: Wilt u vaker van een massage genieten of voordelige massages delen met uw gezin delen? Dan is de strippenkaart de moeite waard: 4 massages betalen, 5e massage gratis! Massage naar keuze. Ideaal om regelmatig bij te komen en stress los te laten.

Kadobon: Een massage cadeau krijgen is altijd een welkome verassing. Als gever kunt u kiezen uit cadeaubonnen van 30, 45, 60, 90 of 120 minuten. U kunt de bon zelf geven of laten opsturen. Bel, app of mail voor de mogelijkheden en snelle verzending.

Ouder&Kind of duo-massage: Komt u met zijn tweeën voor een massage? Dat kan in elke combinatie, bijvoorbeeld als ouder met uw kind of samen met een andere dierbare. Voor kinderen is er volop speelgoed en boekjes aanwezig waar vaak flink mee wordt gespeeld tijdens een ongedwongen sfeer en voor volwassene verzorg ik terwijl de ene persoon op tafel ligt, voor koffie/thee/water en iets lekkers voor de ander waarbij er comfortabele stoelen in dezelfde ruimte staan met tijdschriften om te lezen. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ook een groepje masseren bijv. voor een bachelorparty  behoort tot de mogelijkheden.